top of page
REGENERACIÓ D'ECOSISTEMES
RESILIÈNCIA
INTERCOOPERACIÓ

Mas La Sala es una cooperativa de aprovechamiento comunitario de la tierra sin ánimo de lucro. Estamos situadas en Sant Pau de Segúries, en el Ripollès, y trabajamos para la regeneración de ecosistemas, la resiliencia y la cooperación.  

La Cooperativa Mas La Sala se constituye en mayo de 2020 después de tres años formándonos como equipo y analizando y diseñando el proyecto. Las seis socias que formamos parte vivimos y trabajamos en el Mas La Sala.

Los pilares de la cooperativa son la agricultura, la ganadería, la gestión forestal, la educación ambiental, el alojamiento de turismo rural, la restauración, la intercooperación, la artesanía y la cultura.  

milpa_agost23_41.JPG
DJI_0033.JPG

AGRICULTURA I RAMADERIA REGENERATIVA

Treballem en la transició d'un sistema agrari convencional cap a un sistema d'agricultura i ramaderia regenerativa, enriquint així la transició agroecològica del nostre entorn.

 

El sistema agroecològic és un dels àmbits troncals on la passió, la professionalitat i el potencial regeneratiu d'ecosistemes vius es veurà reflectit en els prats, horts i boscos dels quals formem part, tot seguint els cicles i temps que ens marca la natura.

Concretament treballem un hort productiu, una explotació ramadera amb ovella ripollesa i vaques, el cultiu de fruiters en agricultura sintròpica i la gestió forestal del bosc de la finca.

 

aquí t'ho expliquem amb més detall

CISTELLES I MERCAT

Cada divendres repartim cistelles de verdures de producció pròpia a domicili per tot el Ripollès.

Puntualment oferim també a les nostres clientes la venda del nostre xai. 

També som al mercat de Sant Pau de Segúries el primer dijous de cada mes

A la nostra parada hi tenim producte del nostre hort, productes de proximitat, menjars transformats per nosaltres i una sel.lecció de llibres de la nostra llibreria La Lluerna.
 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

cistella_12_08_22_v2_baixa.jpg
jornada_patt_2023_022.JPG

APRENENTATGE i DIVULGACIÓ

Tenim un compromís ferm amb la divulgació i difusió de la pagesia regenerativa i del nostre model de co-habitatge cooperatiu. 

És per això que sovint oferim participem en formacions tècniques  (Jornades PATT ) i formacions sobre aquestes temàtiques, col.laborem en trobades del moviment d'agricultors regeneratius i participem a xerrades i taules rodones.

També col.laborem amb diferents univeristats i amb l'Escola de Pastors. 

Oferim també activitats per a escoles i centres educatius de la comarca i visites guiades obertes a tot el públic. 

bottom of page